Meny

Familjehotell i Köpenhamn

Res med hela familjen och njut av allt som Köpenhamn har att erbjuda. I vår guide hittar du de mest populära familjehotellen i den danska huvudstaden.

Rekommenderat - Nära flygplatsen - Top 10 - Nya hotell - 5 stjärnor - 4 stjärnor - 3 stjärnor - Boutique hotell - Centrala hotell - Familjehotell
2024-06-12 - 2024-06-13
Visa alla hotell i Köpenhamn

Hitta de bästa familjehotellen i Köpenhamn

För dig som vill resa med din familj är Köpenhamn absolut en bra destination att besöka. Här hittar du aktiviteter och turistattraktioner som passar för alla åldrar, och du kan vara säker på att hela familjen kommer hitta något de tycker om.

Om du vill jämföra olika familjehotell i Köpenhamn rekommenderar vi att du tar en titt på vår sammanställning ovan. I listningen hittar du några av de mest populära hotellen för just familjer, oavsett vilken del av staden du vill bo i och vilken hotellstandard du önskar.

Billiga familjehotell i Köpenhamn

Vill du spendera mer pengar på aktiviteter och mindre på ditt boende? I så fall kan det vara en god idé att ta en titt på de lite billigare hotellen i Köpenhamn. Det finns en rad 2-stjärniga och 3-stjärniga hotell som erbjuder ett bekvämt boende för hela familjen utan att du behöver öppna plånboken allt för mycket. Jämför de olika hotellen för att hitta det mest prisvärda alternativet.

familjehotell köpenhamn

Det kan du förvänta dig av ett familjehotell

För att hotell ska räknas som familjevänligt finns det några saker som normalt sett krävs. För det första brukar denna typ av hotell erbjuda särskilda familjerum där det finns en dubbelsäng och minst en enkelsäng. Du brukar också kunna välja till spjälsäng om du har mindre barn.

Något annat att ha ögonen öppna efter är lekrum eller särskilda aktiviteter/platser som är anpassade för barn. Ett familjehotell erbjuder också vanligtvis nedsatta priser för barn både när det gäller boendet och exempelvis mat och dryck.