Meny

Hitta flyg till Köpenhamn och Kastrup

Planerar du att resa till Danmark? Om du är sugen på att flyga till Köpenhamns flygplats finns det gott om alternativ att välja på – här kan du lära dig mer om Kastrup och enkelt hitta ditt nästa flyg.

Strax utanför den danska huvudstaden hittar du Skandinaviens största flygplats – Kastrup. På flygplatsen hittar du direktanslutningar till över 160 destinationer runt om i världen, och många stora flygbolag erbjuder flyg till och från Köpenhamns flygplats. Bland annat hittar du alternativ med populära aktörer som Lufthansa, British Airways, KLM, Norwegian och Ryanair. Flest anslutningar till Köpenhamn erbjuds dock av Scandinavian Airlines (SAS), som också har Kastrup som en av sina största hubbar.

Är du ute efter flygresor från Köpenhamn? Följ gärna länken nedan för att hitta alla flyg från Köpenhamn, oavsett vart i världen du vill resa.

Billiga flyg till Köpenhamn

Om du är ute efter ett billigt flyg till Köpenhamns flygplats rekommenderar vi dig att använda vår sökfunktion ovan. Här kan du enkelt söka efter flyg till Kastrup – allt du behöver göra är att ange varifrån du reser och när du vill resa. Därefter presenteras du med alla tillgängliga alternativ och kan enkelt välja det bästa för just din situation.

För att hitta ett så billigt flyg som möjligt är tipset att kontinuerligt jämföra priser på resor från din valda flygplats till din destination. Oavsett var du reser ifrån tenderar priserna att fluktuera i takt med att avresedatum närmar sig, så det gäller att slå till i rätt läge.

direktflyg köpenhamns flygplats
På Kastrup hittar du direktlinjer med hundratals flygplatser runt om i världen.

Flyg till Köpenhamn från Göteborg eller Stockholm

När det gäller flyg från de största flygplatserna i Sverige till Köpenhamns flygplats finns det gott om avgångar att välja mellan. SAS erbjuder flera flyg dagligen från såväl Landvetter flygplats som Arlanda flygplats. Flygtiden ligger på ungefär 45 minuter om du utgår från Göteborg, och cirka en timme och tio minuter om du reser från Arlanda.

Kastrup är också en vanlig flygplats att mellanlanda på om du reser från Sverige och vill vidare ut i Europa eller andra delar av världen. Kastrup erbjuder nämligen direktflyg till fler destinationer runt om i världen än vad du hittar på någon av de svenska flygplatserna.