Meny

Saker att göra i Köpenhamn

Den färgstarka danska huvudstaden har upplevelser för alla, med allt från historia och kultur till god mat och intressanta sevärdheter. Här hittar du de mest populära aktiviteterna och platserna i Köpenhamn.

Visa alla saker att göra i Köpenhamn

Rundturer och sightseeing

Ett perfekt sätt att uppleva Köpenhamn är att boka en plats på någon av de många rundturer som erbjuds i staden. Här finns gott om alternativ att välja mellan, och du kan antingen ta dig runt via buss, båt, cykel eller till fots. Du hittar sightseeing med fokus på historia, sevärdheter eller till och med mat – så här finns någonting för alla!

Om du vill läsa mer om rundturer i Köpenhamn och hitta rätt för just dig rekommenderar vi att du besöker vår särskilda sida om sightseeing. Följ länken nedan och boka enkelt din nästa rundtur i den danska huvudstaden.

Evenemang

När det kommer till evenemang i Köpenhamn finns det någonting för alla smaker. Oavsett om du är intresserad av sport, musik, kultur eller mat kan du hitta någonting intressant. Det finns också en rad evenemang som är återkommande och anordnas en eller flera gånger per år.

Är du intresserad av att se alla kommande evenemang som är planerade i Köpenhamn? Besök gärna vår evenemangssida, där du hittar en mängd olika event inom en stor bredd av genrer.

att göra i köpenhamn

Sevärdheter

Köpenhamn är fyllt av landmärken, historiska platser och underhållning. Här hittar du allt från nöjesparker till museer och slott, och det finns såväl gratis sevärdheter som en del som kostar lite grann att ta del av.

Om du vill lära dig mer om de bästa sevärdheterna i Köpenhamn har vi sammanställt de mest populära alternativen via länken nedan. Ta gärna en titt på sammanställningen för att se om det finns någonting som känns intressant för just dig.