Meny

Hitta det bästa hotellet i Köpenhamn

Ska du till Köpenhamn på semester och vill hitta det bästa och mest prisvärda hotellet? Använd vår smidiga sökfunktion och läs mer om att bo på hotell i den danska huvudstaden.

Rekommenderat - Nära flygplatsen - Top 10 - Nya hotell - 5 stjärnor - 4 stjärnor - 3 stjärnor - Boutique hotell - Centrala hotell - Familjehotell
2024-07-09 - 2024-07-10
Visa alla hotell i Köpenhamn

I Köpenhamn hittar du gott om hotell oavsett var i staden du vill bo och vilken typ av hotell du är ute efter. Många letar efter centralt belägna hotell eller hotell som ligger nära turistattraktioner som exempelvis Tivoli, medan vissa föredrar att bo på eller nära flygplatsen. I den danska staden finns allt från femstjärniga lyxhotell till lite billigare alternativ – genom att använda vår smidiga sökfunktion ovan kan du enkelt hitta den typ av hotell som du är ute efter.

Varför besöka Köpenhamn?

Köpenhamn är ett populärt och lättillgängligt resmål om du reser från Sverige. Hit kan du enkelt ta dig med såväl flyg som med färja, eller via Öresundsbron med bil eller tåg. Men vad lockar då med den danska huvudstaden? I Köpenhamn hittar du något för de flesta, med allt från historia och kultur till god mat och gott om turistattraktioner. Några av de mest populära platserna att besöka är förmodligen nöjesparken Tivoli, shoppinggatan Ströget och Amalienborg Slott.

hotell köpenhamn

Så hittar du billiga hotell i Köpenhamn

Vill du lägga mer pengar på upplevelser och mindre på boende när du besöker Köpenhamn? Om du är ute efter att hitta ett så prisvärt alternativ som möjligt rekommenderar vi att du använder vår sökfunktion ovan. Här anger du tidsperioden du är intresserad av, och får förslag på tillgängliga hotell just då.

Tänk på att priset på ditt hotell kan bero på flera olika saker. Bland annat har det naturligtvis med hotellstandard att göra, och även hotellets läge. Priset kan också variera beroende på när du bokar ditt boende. Tipset är att regelbundet kolla priserna för hotell för att hitta den bästa möjliga timingen att boka.

Hotell nära Köpenhamns flygplats

Om du ska flyga till Kastrup och vill hitta ett boende i anslutning till flygplatsen finns det ett antal olika hotell att välja mellan – både på flygplatsområdet och nära intill. Kastrup ligger dessutom bara en knapp mil från centrala Köpenhamn, så även om du bara ska stanna en natt är det enkelt att ta sig till och från flygplatsen vilket gör det möjligt för dig att bo inne i city.

Är du ute efter flyg till Köpenhamns flygplats? Kastrup är den största flygplatsen i Skandinavien, och hit kan du flyga direkt från stora delar av världen – inklusive från flera svenska flygplatser. Ta en titt på vår guide nedan och hitta ditt nästa flyg till Köpenhamns flygplats.