Meny

Hyr bil i Köpenhamn – se bästa priset

Ska du semestra i Köpenhamn och vill hyra en bil för att uppleva staden på bästa sätt? Använd vår smidiga sökfunktion och jämför enkelt hyrbilar från olika firmor.

Hyr bil på Köpenhamns flygplats

På Köpenhamns flygplats hittar du gott om alternativ att välja på när det gäller att hyra bil. Här finns alla stora kedjor representerade, tillsammans med flera mindre aktörer. Kastrup ligger ungefär åtta kilometer från centrala Köpenhamn, och att hyra bil för att ta sig till och kring den danska huvudstaden är ofta en bra idé.

hyr bil köpenhamns flygplats kastrup
De flesta hyrbilsfirmor har sina kontor samlade en liten bit från Kastrups terminaler.

Om du vill se alla hyrbilsfirmor som finns på den danska flygplatsen hittar du en fullständig sammanställning genom att följa länken nedan. På så vis kan du enkelt jämföra alla alternativ för att hitta den bästa hyrbilen för just dina behov.

Hitta en billig hyrbil i Köpenhamn – välj firma

Om du är intresserad av att hyra en bil i Köpenhamn finns det gott om alternativ att välja på, oavsett om du är ute efter en lite lyxigare bil eller bara vill ha ett fordon som tar dig från punkt A till punkt B. Genom att använda vår sökfunktion ovan kan du enkelt välja var du vill hämta och lämna din hyrbil, samt vilka datum som passar dina önskemål.

När det gäller biluthyrning finns det fem företag som främst dominerar världsmarknaden – och du hittar kontor för alla fem i Köpenhamnsområdet. Nedan hittar du lite information om de olika hyrbilsfirmorna och vad de kan erbjuda i den danska huvudstaden.

Enterprise

Enterprise Rent-A-Car är en del av den största hyrbilsfirman i världen – Enterprise Holdings. Företaget bedriver sin verksamhet i hundratals länder, bland annat i Danmark och Köpenhamn. Här har man kontor såväl på Kastrup som i centrala Köpenhamn, och kan erbjuda gott om bilar att välja mellan.

Avis

En annan storspelare på marknaden för hyrbilar är Avis. Företaget erbjuder hyrbilar under flera olika varumärken, bland annat Avis och Budget. Båda dessa har kontor i Köpenhamnsområdet.

Hertz

Med kontor i över 150 länder är Hertz en välkänd firma för de flesta som någon gång har hyrt en bil. I Köpenhamn hittar du deras kontor på Kastrup, där du enkelt kan hyra din bil direkt efter flygresan.

Sixt

Sixt är ett av de största biluthyrningsföretagen i Europa, och har ursprungligen sina rötter i Tyskland. Om du vill hyra en bil hos Sixt i Köpenhamn hittar du flera kontor i och kring den danska huvudstaden.

Europcar

Det femte företaget bland de dominerande hyrbilsfirmorna är Europcar. Europcar har flera kontor i Köpenhamn, bland annat ett på Kastrup.

hyr bil köpenhamn

Se mer

Vill du hitta ett flyg till Köpenhamns flygplats? Då rekommenderar vi att du tar en titt på vår guide som du hittar länk till nedan. Här kan du se alla tillgängliga flyg till Kastrup, oavsett var i världen du reser från.