Meny

Hotell nära Köpenhamns flygplats

Är du på jakt efter ett hotell som ligger på, eller åtminstone nära, Köpenhamns flygplats? Här har vi listat populära hotell som ligger i nära anslutning till Kastrup.

Rekommenderat - Nära flygplatsen - Top 10 - Nya hotell - 5 stjärnor - 4 stjärnor - 3 stjärnor - Boutique hotell - Centrala hotell - Familjehotell
2024-07-14 - 2024-07-15
Visa alla hotell i Köpenhamn

Hitta hotell nära Köpenhamns flygplats

Köpenhamns flygplats, också känd som Kastrup, är den största flygplatsen i Skandinavien. Flygplatsen har gott om direktanslutningar till stora delar av världen, och är även en vanlig flygplats att mellanlanda på om du flyger till eller från Europa med anslutningsflyg.

Om du vill hitta ett hotell som ligger nära Köpenhamns flygplats finns det gott om alternativ att välja mellan. Här finns såväl prisvärda alternativ som hotell som är lite lyxigare och därmed har en högre prislapp. Ta en titt på vår sammanställning för att hitta alla hotell i närheten av, eller på, Kastrup.

Flygplatshotell i Köpenhamn

När det kommer till flygplatshotell i den danska huvudstaden finns det några olika att välja mellan som ligger på flygplatsområdet. Om du bara är i Köpenhamn för en natt kan det vara ett bekvämt alternativ att bo på något av dessa. Hotellen som ligger på flygplatsen har lite varierande standard, men majoriteten är 3-stjärniga hotell vilket är ett perfekt alternativ om du bara ska sova en natt.

hotell nära köpenhamns flygplats flygplatshotell

Billiga hotell nära Köpenhamns flygplats

I Köpenhamn hittar du en stor bredd av hotell med varierande storlek, standard och design – och samma sak gäller för hotellen som ligger nära flygplatsen. Om du är ute efter ett budgethotell rekommenderar vi att ta en titt på de hotell som har två stjärnor. Här kan du vanligtvis sova gott en natt, men du får inget utöver det nödvändiga.

Tips! Kom ihåg att priset på hotellet inte bara påverkas av hur många stjärnor det råkar ha. Priserna har också en tendens att öka och minska över tid, vilket gör att det är en bra idé att regelbundet kolla priset för att hitta bästa möjliga timing att genomföra din bokning.

Letar du efter ett flyg till Köpenhamns flygplats? Följ gärna länken nedan där du hittar alla flyg till Kastrup från resten av världen.