Copenhagen Marriott Hotel

Kalvebod Brygge 5 • Copenhagen
Detta hotell ligger inom 5 minuters promenad från Köpenhamns centralstation och Tivoli. Alla de rymliga rummen har platt-TV och utsikt över staden eller Sydhavnen.

Rummen på Copenhagen Marriott Hotel har te- och kaffekokare, minibar och satellit-TV. Alla rum har även ett modernt badrum med badkar.

Hotellrestaurangen Midtown Grill serverar biffar, fisk och skaldjur samt söndagsbrunch. Baren Pier 5 har en terrass där du kan koppla av med något gott att dricka och njuta av havsutsikten.

Wi-Fi är gratis i lobbyn. Bastu, ångbad och ett gym som är öppet dygnet runt erbjuds också. Dessutom kan du boka massagebehandlingar.

Shoppingstråket Strøget ligger inom 15 minuters promenad från Copenhagen Marriott.

Tillgängliga rum på Copenhagen Marriott Hotel

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Copenhagen Marriott Hotel olika rumstyper

Tisdag 12 Juli t.o.m Onsdag 13 Juli - Priserna är inklusive moms.

Rum Deluxe med 1 king size-säng och stadsutsikt - Gratis avbokning
Frukost ingår Rum med utsikt över Tivoli och centrala Köpenhamn. Det har en minibar, ett skrivbord och en platt-TV med satellitkanaler.
Rum Deluxe med 2 dubbelsängar och utsikt över staden - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum har utsikt över Köpenhamn, minibar, skrivbord och en platt-tv med satellitkanaler.
Rum Deluxe med 1 king size-säng och utsikt över vattnet - Gratis avbokning
Frukost ingår Rum med utsikt över Köpenhamns hamnområde. Det har en minibar, ett skrivbord och en platt-TV med satellitkanaler.
Rum med 2 dubbelsängar med 2 dubbelsängar och utsikt över vattnet - Gratis avbokning
Frukost ingår Rum med utsikt över Köpenhamns hamnområde. Det har en minibar, ett skrivbord och en platt-TV med satellitkanaler.
Rum Executive med 1 king size-säng och utsikt över staden - Gratis avbokning
Frukost ingår I rumspriset ingår tillgång till hotellets Executive Lounge, där det erbjuds WiFi, vin, öl och alkoholfria drycker utan extra kostnad. Frukost, eftermiddagste och tilltugg på kvällen serveras i loungen. Detta rum erbjuder utsikt över Sydhavnen eller Köpenhamns centrum. Här ingår badkar, dusch, te-/kaffekokare, badrockar och tofflor samt en platt-TV med satellitkanaler.
Rum Executive med 2 dubbelsängar och utsikt över staden - Gratis avbokning
Frukost ingår I detta rum ingår tillgång till hotellets Executive Lounge, som erbjuder WiFi, vin, öl och alkoholfria drycker utan extra kostnad. Dessutom serveras frukost, afternoon tea och tilltugg på kvällen i loungen. Rummet erbjuder utsikt över Tivoli och Köpenhamns centrum och har badkar, dusch, satellit-tv, badrockar, tofflor, en platt-tv med satellitkanaler och te- och kaffekokare.

Fler hotell i Köpenhamn