Hotel Alexandra

H.C. Andersens Boulevard 8 • Copenhagen
Det eleganta Hotel Alexandra ligger 200 meter från Rådhuspladsen och Tivoli i Köpenhamn. Här erbjuds ljudisolerade rum med klassiska danska designmöbler, platt-TV samt kaffe- och tekokare.

Det finns tillgång till gratis Wi-Fi i lobbyn och alla rum på Alexandra.

Restaurangen Lé Lé Street Kitchen erbjuder vietnamesiska rätter samt ett brett urval av färska fruktjuicer och cocktails. Efter middagen kan du avnjuta en drink i den eleganta lobbybaren eller i trädgården.

Hotel Alexandra är ett miljövänligt hotell.

Tillgängliga rum på Hotel Alexandra

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Alexandra olika rumstyper

Tisdag 12 Juli t.o.m Onsdag 13 Juli - Priserna är inklusive moms.

Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Frukost ingår Rum i retrostil med inspiration från 50- och 60-talet samt utsikt över innergården. I rummet finns värdeskåp, platt-TV och kaffe- och tekokare.
Enkelrum Superior - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa eleganta rum i retrostil har inredning i 1950- och 1960-talsstil. Här finns även ett skrivbord med stol, ljudisolerade fönster, ett elektroniskt värdeskåp, samt en platt-tv med internationella tv-kanaler. Te- och kaffefaciliteter, en fläkt, samt en dockningsstation för iPhone och iPod med högtalare ingår också.
Enkelrum Standard - Gratis avbokning
Rum i retrostil med inspiration från 50- och 60-talet samt utsikt över innergården. I rummet finns värdeskåp, platt-TV och kaffe- och tekokare.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum i retrostil är inspirerat av 1950- och 1960-talen. Här finns värdeskåp, kaffe- och tekokare samt platt-tv.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum i retrostil är inspirerat av 1950- och 1960-talen. Här finns värdeskåp, kaffe- och tekokare samt platt-tv. Detta rum vetter mot boulevarden eller sidogatan.
Enkelrum Superior - Gratis avbokning
Dessa eleganta rum i retrostil har inredning i 1950- och 1960-talsstil. Här finns även ett skrivbord med stol, ljudisolerade fönster, ett elektroniskt värdeskåp, samt en platt-tv med internationella tv-kanaler. Te- och kaffefaciliteter, en fläkt, samt en dockningsstation för iPhone och iPod med högtalare ingår också.
Dubbelrum Superior - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa eleganta rum i retrostil har inredning i 1950- och 1960-talsstil. Här finns skrivbord och stol, ljudisolerade fönster, ett elektroniskt värdeskåp och platt-TV med internationella kanaler. Kaffe-/tefaciliteter, fläkt och dockningsstation för iPhone/iPod med högtalare ingår.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum i retrostil är inspirerat av 1950- och 1960-talen. Här finns värdeskåp, kaffe- och tekokare samt platt-tv. Detta rum vetter mot boulevarden eller sidogatan.
Tvåbäddsrum Standard - Gratis avbokning
Detta rum i retrostil är inspirerat av 1950- och 1960-talen. Här finns värdeskåp, kaffe- och tekokare samt platt-tv.
Dubbelrum Superior - Gratis avbokning
Dessa eleganta rum i retrostil har inredning i 1950- och 1960-talsstil. Här finns skrivbord och stol, ljudisolerade fönster, ett elektroniskt värdeskåp och platt-TV med internationella kanaler. Kaffe-/tefaciliteter, fläkt och dockningsstation för iPhone/iPod med högtalare ingår.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Frukost ingår Rymligt rum med danska designmöbler av bland andra Wegner, Jacobsen, Mogensen och Juhl. Rummet har en dockningsstation för iPod, te- och kaffekokare samt platt-TV.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Rymligt rum med danska designmöbler av bland andra Wegner, Jacobsen, Mogensen och Juhl. Rummet har en dockningsstation för iPod, te- och kaffekokare samt platt-TV.

Fler hotell i Köpenhamn