Hotel Alexandra

H.C. Andersens Boulevard 8 • Copenhagen
Det eleganta Hotel Alexandra ligger 200 meter från Rådhuspladsen och Tivoli i Köpenhamn. Här erbjuds ljudisolerade rum med klassiska danska designmöbler, platt-TV samt kaffe- och tekokare.

Det finns tillgång till gratis Wi-Fi i lobbyn och alla rum på Alexandra.

Restaurangen Lé Lé Street Kitchen erbjuder vietnamesiska rätter samt ett brett urval av färska fruktjuicer och cocktails. Efter middagen kan du avnjuta en drink i den eleganta lobbybaren eller i trädgården.

Hotel Alexandra är ett miljövänligt hotell.

Tillgängliga rum på Hotel Alexandra

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotel Alexandra olika rumstyper

Onsdag 14 Juni t.o.m Torsdag 15 Juni - Priserna är inklusive moms.

Dubbelrum Superior - Gratis avbokning
Frukost ingår Dessa rum i retrostil har en inredning inspirerad av 1950- och 1960-talen. Här finns ett skrivbord med stol, ljudisolerade fönster, ett elektroniskt värdeskåp och en platt-tv med internationella tv-kanaler. Det finns även en kaffe- och tekokare, en fläkt och en dockningsstation för iPhone/iPod med högtalare.
Dubbelrum Standard - Gratis avbokning
Frukost ingår Detta rum i retrostil är inspirerat av 1950- och 1960-talen. Här finns värdeskåp, kaffe- och tekokare samt platt-tv. Detta rum vetter mot boulevarden eller sidogatan.
Dubbelrum Deluxe - för 1 person - Gratis avbokning
Frukost ingår Rymliga rum med danska designmöbler av till exempel Wegner, Jacobsen, Mogensen och Juhl. Här finns en dockningsstation för iPod, te- och kaffefaciliteter samt en platt-tv.
Dubbelrum Deluxe - Gratis avbokning
Frukost ingår Rymliga rum med danska designmöbler av till exempel Wegner, Jacobsen, Mogensen och Juhl. Här finns en dockningsstation för iPod, te- och kaffefaciliteter samt en platt-tv.
Svit - Gratis avbokning
Frukost ingår This suite has a bathrobe, air conditioning and tea/coffee maker.

Fler hotell i Köpenhamn