Carlton Guldsmeden

Vesterbrogade 66 • Copenhagen
Detta miljövänliga boutiquehotell ligger i den trendiga stadsdelen Vesterbro, cirka 10 minuters promenad från Tivoli och Köpenhamns centralstation. Hotellet erbjuder individuellt inredda rum med gratis Wi-Fi och en platt-TV.

Alla rum på Carlton Guldsmeden har persiska mattor, originalkonst och himmelssängar med duntäcken. I de moderna badrummen finns ekologiskt schampo, tvål och hudkräm.

På Guldsmedens mysiga loungecafé finns balkonger och en bar. Hotellet serverar även en 100 % ekologisk frukostbuffé på handmålat mexikanskt porslin.

Tillgängliga rum på Carlton Guldsmeden

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Carlton Guldsmeden olika rumstyper

Onsdag 30 September t.o.m Torsdag 1 Oktober - Priserna är inklusive moms.

Enkelrum Standard - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta individuellt inredda rum har inredning i fransk kolonialstil, fjäderduntäcke och ekologiska badprodukter.
Enkelrum Superior - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta rymliga rum har inredning i fransk kolonialstil med platt-TV och ekologiska badprodukter. Vissa rum har även en balkong.
Dubbelrum Standard - Ingen återbetalning
Frukost ingår Rum med inredning inspirerad av fransk kolonialstil. Här finns en platt- TV, duntäcken med 100 % fjäder samt ekologiska badprodukter.
Dubbelrum Superior - Ingen återbetalning
Frukost ingår Detta rymliga rum är inrett i fransk kolonialstil och har 1 himmelssäng, platt-TV och ekologiska badprodukter. Vissa rum har även en balkong.
Husvagn - Ingen återbetalning
Frukost ingår Dessa villavagnar ligger på den mysiga innergården och har ett fullt utrustat badrum samt ett pentry med te- och kaffekokare och minibar. Du som bor i en villavagn har full tillgång till hotellets tjänster och bekvämligheter.
Trebäddsrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår
Trebäddsrum - Ingen återbetalning
Frukost ingår

Fler hotell i Köpenhamn